Techsol Corporation cordially invites you to join us at our MedComm Technology Seminar (MTS West 2019)

MTS West Seminat 2019

ABOUT THE EVENT

Techsol Corporation cordially invites you to join us at our MedComm Technology Seminar (MTS West 2019) to learn about new digital trends and innovations that can optimize your medical communications business function. We will be hosting the event at The Prado at Balboa Park in San Diego on Thursday, June 27, 2019 between 2:30 PM to 7:00 PM.

EVENT HIGHLIGHTS

  • Stay updated on the best practices for adopting new technology solutions from MedComm industry thought leaders
  • Share your experiences and participate in discussions related to challenges, solutions and advancements in MI fulfillment, AE/PC reporting and content management
  • Come away with a better understanding of how new technological improvements can be leveraged to enhance your MedComm practice and provide more value to patients, Healthcare Providers (HCPs), Medical Science Liaisons (MSLs), Field Reps and other stakeholders of medical information

INTENDED AUDIENCE

Medical Communications and Medical Affairs Executives, Contact Center Managers, and Medical Information Specialists

This is a free learning and networking event with soft drinks, cocktails, and hors d’oeuvres. Feel free to invite your colleagues.

Register Now






AGENDA AND TOPICS

Timing Agenda, Topics and Speakers
2:30 PM to 3:00 PM

Registration & Welcome Coffee

3:00 PM to 3:10 PM

Seminar Welcome Note & Opening Remarks (10 mins)
Presented by Jay Canter, Vice President, NA Business Development & Strategy, Techsol Corporation

3:10 PM to 4:00 PM

Leveraging New Technology to Address Key Medical Information & Communication Business Challenges (50 mins)

  • Benefits of choosing a configurable digital platform for multi-channel case intake and response fulfillment
  • Optimizing Medical Information Content Management Lifecycle on an Integrated Digital Platform
  • Providing the right information to the right person using a powerful MedComm Self-Service Portal
  • Empowering Field Reps and MSLs with mobile technology

Presented by Satya S S Sagi, CEO, Techsol Corporation

4:00 PM to 4:30 PM

Deriving Actionable Intelligence with Advanced Medical Information Reporting & Data Analytics (30 mins)

  • Strategy for deriving valuable insights on customers, products, disease state and Med Comm operations

Presented by Vinoth Kumar, Associate Director, Medical Information Systems, Techsol Corporation

4:30 PM to 4:40 PM Networking Break (10 mins)
4:40 PM to 5:10 PM

Artificial Intelligence and the Future of Medical Communications (30 mins)

  • Key business functions and current challenges
  • Strategy for implementing AI based technology innovation for Call-centers

Presented by Thomas Barton, Director, Business Process, Eversana

5:10 PM to 5:50 PM

Upcoming Technology Innovations & Industry Changes in Medical Communication - Panel Discussion (40 mins)

  • Strategies for streamlining the use of technology at a global scale and adding ‘Value’ to the customer
  • Where will Medical Information be heading towards by 2021

Thought Leaders for the Panel Discussion will be announced shortly

5:50 PM to 6:00 PM

Closing Remarks & Prize Draw (10 mins)
Presented by Jay Canter, Vice President - Business Development and Strategy, Techsol Corporation

6:00 PM – 7:00 PM Cocktail hour and Networking Reception