Techsol hosts its 2nd MedComm Technology Seminar, 11th April, 3PM to 7PM, Marriott Princeton Forrestal, NJ

ABOUT THE EVENT

Techsol Corporation cordially invites you to join us for our second MedComm Technology Seminar (MTS Princeton 2019) to learn about new digital trends and innovations that can optimize your medical communications practice.

Event Highlights

  • Stay updated on the best practices for adopting new technology solutions from MedComm industry thought leaders
  • Share your experiences and participate in discussions related to challenges, solutions and advancements in MI fulfillment, AE/PC reporting and content management
  • Come away with a better understanding of how new technological improvements can be leveraged to enhance your MedComm practice and provide more value to patients, Healthcare Providers (HCPs), Medical Science Liaisons (MSLs), Field Reps and other stakeholders of medical information

This Event is a MUST attend for:

Medical Communications and Medical Affairs Executives, Contact Center Managers, and Medical Information Specialists

Event Duration: 4 hours (3:00 PM to 7:00 PM)

We look forward to meet you and your colleagues at this FREE knowledge sharing and networking event.

** Complimentary refreshments and cocktail will be served.

Register Now
All fields are mandatory.





AGENDA AND TOPICS

Timing MTS Princeton 2019  Agenda and Topics
3:00 PM to 3:10 PM

Welcome Note & Introduction (10 mins)

3:10 PM to 4:00 PM

Addressing Medical Information & Communication Business Challenges & Opportunities (50 mins)

  • Leveraging configurable digital platforms for multi-channel case intake and response fulfillment
  • Establishing system integrations to boost operational efficiency with lean business processes
  • Benefits of a customer-friendly, MedComm Self-Service Portal
  • Empowering Field Reps and MSLs with mobile technology
4:00 PM to 4:30 PM

Deriving Actionable Intelligence with Advanced Medical Information Reporting & Data Analytics (30 mins)

  • Strategies for deriving customer insights, product insights, operational insights and KPIs
4:30 PM to 4:40 PM Networking Break (10 mins)
4:40 PM to 5:10 PM

Medical Information Content Management Lifecycle on an Integrated Digital Platform (30 mins)

  • Digital content authoring, collaborative review, publications management, tracking content usage and content expiration
  • Leveraging system integrations for unified, content management
5:10 PM to 5:50 PM

Panel Discussion (40 mins)

  • Managing the scientific and medical information lifecycle in global organizations and for partnership programs
  • Analytics and Reporting – current and future landscape to support, promote, and protect your Medical Affairs value and compliance
  • AI – What is it? What isn’t it? What can it do for me now and in the future?
5:50 PM to 6:00 PM

Closing Remarks (10 mins)

6:00 PM – 7:00 PM Cocktail hour and prize drawing